Welkom

Eind september, en wel dinsdagochtend de 30ste,  2014 start ik weer met nieuwe cursussen Mindful Mediteren in Naarden. Ga naar pagina Cursus Aanbod voor meer informatie. Wil je voor die tijd al meer weten over de cursussen: je kunt natuurlijk altijd even bellen of een mailtje sturen. Hoop je te ontmoeten!!

Op zaterdag 1 maart 2014 sta ik samen met Yoga Yvonne uit Naarden op de beurs: light Spirit in Bussum. Een leuke beurs met een heel gevarieerd aanbod.
Kijk op deze link   http://lightspiritnet.wordpress.com/light-spirit-beurs-2/12maart2014/mindful-mediteren-hilde-boot/  voor meer informatie. Er is oa. gelegenheid een proefles te komen volgen om 13.00 uur. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met mijn lessen.
Zie je zaterdag 1 maart!!

Begin februari 2014 zullen we weer starten met nieuwe cursussen. En wel op woensdagavond in Huizen, van 20.00 tot 21.30 uur. Op de dinsdagochtend in Naarden van 09.30 tot 11.00 uur. Kijk op de verschillende pagina’s voor meer informatie. Mailen of bellen kan natuurlijk ook altijd.

Op de laatste dag van 2012 ben ik blij nog het laatste goede nieuws te vermelden: op 23 januari 2013 start er weer een vervolgcursus meditatie. Je kunt je hiervoor aanmelden als je de basis cursus hebt gevolgd of elders ervaring met meditatie hebt opgedaan. In dit laatste geval gaat een intake gesprek vooraf aan je deelname.

Beste mensen,

Behalve de onderstaande lezingen, die in 2013 weer zullen plaatsvinden, ga ik ook weer een cursus “Chakra bewustwording” geven. Wat dit precies inhoudt, vind je op de betreffende pagina. De cursus Mindful Mediteren gaat in het nieuwe jaar ook gewoon weer door. Ik hoop je te interesseren op de volgende pagina’s en je in de toekomst te mogen ontmoeten!!

 

mei 2012:

Welkom op mijn vernieuwde website; er worden voortdurend nieuwe updates toegevoegd. Het cursus aanbod voor 2012 staat nu op de site: klik op tabblad CURSUS. Nieuw in 2012 is een 5-tal lezingen die ik samen met Lucas van der Valk ga verzorgen. Voor meer informatie hierover ga je naar tabblad LEZINGEN. Tevens staan er enkele workshops over mindfulness op de agenda. Op het tabblad MINDFULNESS kun je alles hierover vinden. Ik hoop van harte dat er voor eenieder iets interessants bij zit en ik ontmoet je dan ook graag! Met warme groet!

Onderstaande informatie over de lezingen reeks van Tao tot Tolle laat ik even op de site staan; in het najaar van 2012 zullen we een nieuwe reeks organiseren. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dit kenbaar maken. Meer informatie over de gehele reeks kun je vinden onder de link “lezingen”.

LEZING OVER ECKHART TOLLE

Op vrijdagmiddag 11 mei 2012 van 14 tot 17 uur is er weer een lezing in het Heart to Heart Centrum. Lucas van der Valk, personal en loopbaan coach, houdt een lezing over de bekende spirituele leraar Eckhart Tolle en ikzelf verzorg een bijbehorende mindfulness meditatie.

Eckhart Tolle kan zonder meer de belangrijkste spirituele leraar van dit moment genoemd worden. Hij is wereldwijd bekend door zijn boeken ‘De kracht van het NU’, ‘De stilte spreekt’ en ‘Een nieuwe aarde’ (‘A new earth – Awakening to your life’s purpose’). Tolle werd geboren in Duitsland, studeerde in Londen en werd wetenschappelijk medewerker aan de universiteit van Cambridge. Op zijn 29e maakte hij een diepe spirituele omslag mee, waarna hij naar Vancouver verhuisde. Vanaf die tijd begint hij met het houden van voor iedereen zeer toegankelijke ‘talks’ en ‘teachings’, waarin hij laat zien dat de essentie van alle religie en spiritualiteit, of deze nu uit het oosten of het westen komt, het ontwaken en leven in het nu is.

De lezing zal een overzicht geven van het leven, het werk en de visie van Tolle. Zijn visie kan beschouwd worden als een eigentijdse verwoording van de universele wijsheid voor moderne westerse mensen. Het is een spiritualiteit van het hier en nu, met praktische aanwijzingen hoe je die kunt integreren in je dagelijks leven en werk. Over hoe te leven in het hier en nu bestaan veel misverstanden, die in de lezing opgehelderd zullen worden. We doen een korte mindfulness-meditatie in de geest van Tolle o.l.v. meditatie-trainer Hilde Boot. Ook zal er een video-opname van Eckhart Tolle vertoond worden.

Het Centrum Heart to Heart bevindt zich op het Visio-terrein (met eigen gratis parkeergarage), Amersfoortsestraatweg 180, Huizen. Voorkennis is niet vereist, zaal open om 13:30 uur, toegang € 20. Om van een plaats verzekerd te zijn kunt u zich bij mij aanmelden : hilde.boot@gmail.com of 06–21975925.


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *