Over Hilde

 

Je bent nu aangekomen op mijn persoonlijke pagina; ik ben Hilde Boot (1954) en geef sinds 2005 meditatie lessen in het Gooi. De vele reizen die ik maakte in het Verre Oosten heeft de interesse in de verschillende culturen met hun bijbehorende spirituele leefwijzen in mij wakker gemaakt. Ik ben mij hierin gaan verdiepen en scholen waardoor ik hierover veel ben gaan lezen en studeren. Toen mijn twee kinderen goed en wel op de basisschool zaten brak voor mij de tijd aan om hier daadwerkelijk mee verder te gaan. Zo kwam ik terecht bij het Instituut voor Mens en Intuïtie in Amersfoort waar ik de gehele 4 jarige opleiding heb gevolgd. Deze bestaat uit Intuïtieve Ontwikkeling, Healing, Reading en het Lightworker jaar. Tijdens deze opleiding heeft het ondergaan van meditaties zich ontwikkeld in het zelf schrijven van meditaties.

Met het geven van meditatie lessen ben ik begonnen op een zolderkamertje met een paar vriendinnen, dit groeide al snel uit tot grotere groepen. Volksuniversiteiten uit Bussum, Huizen en Soest vroegen me om cursussen te komen geven. Sinds januari 2009 ben ik zelfstandig begonnen groepen te formeren en les te geven in Bussum, Huizen, Naarden en Baarn. Uit het bedrijfsleven druppelen nu ook de aanvragen voor workshops en trainingen binnen. Heeft u belangstelling? Neem dan gerust contact met me op! Ook kunt u zich al vast oriënteren op de pagina “Op het werk” van deze website.

4 Responses to Over Hilde

 1. dorine says:

  Hallo Hilde,

  geef jij de cursus mindfull meditation ook vanaf januari? Kan jij mij wat info sturen over tijden, prijzen etc. Heb nog nul ervaring hiermee, is dat een probleem?

  groet Dorine

 2. admin says:

  Beste Dorine,
  Dank je wel voor je belangstelling en het is absoluut geen probleem dat je nog nul ervaring hebt: je begint gewoon bij het begin, zoals we dat allemaal doen/hebben gedaan. In een aparte mail stuur ik je meer informatie.
  Hartelijke groet
  Hilde Boot

 3. linda van hoek says:

  Graag zou ik van u vernemen of er nog plaats in de nieuwe groep die gaat starten , wat het maximum aantal
  Personen per groep is en uiteraard de kosten met danken vriendelijke groet,
  Linda vN HOEK

 4. admin says:

  Alle mensen die mij een vraag hebben gesteld via de site hebben inmiddels persoonlijk antwoord gekregen
  Allen heel hartelijk bedankt voor jullie interesse in mijn cursussen en vooral in Meditatie: ik hoop jullie te begroeten in mijn cursussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *