Individuele Sessies

Wil je een keer een individuele sessie afspreken: dat kan natuurlijk altijd.
Een individuele sessie kan bestaan uit de volgende onderdelen:
– een geleide meditatie
– een aura reading
– of een combinatie van deze 2

Een individuele sessie bestaande uit een geleide meditatie: waarom zou je hiervoor kiezen? Dit kunnen allerlei redenen zijn: het tijdstip van de groepslessen komt je niet uit, de locatie is niet praktisch, je houdt niet van groepslessen, of je wilt eens een sessie voor jou alleen. Allerlei redenen kunnen mogelijk zijn. Deze sessie begint met een gesprek over wat de wensen van de cliënt zijn en wat er op dat moment speelt, wat de behoeften zijn.

Bij een aurareading gaan we anders te werk. Tijdens een reading krijg je een beter inzicht in jezelf over wat er nu speelt of in het verleden zich heeft afgespeeld. Je kunt met een breed scala aan vragen komen voor een reading, bijvoorbeeld relaties, werk, gezondheid of thema’s waar je telkens weer tegenaan loopt. Ik lees de energie die bij de cliënt aanwezig is, in je aura -je eigen energie veld-  draag je alles met je mee. Dit kan energie van je zelf zijn maar ook van anderen. Ik stem me tijdens de reading af op de energie van de cliënt, intuïtief en neutraal en verkrijg op deze manier informatie over de cliënt. Deze informatie koppel ik weer terug en wordt meestal herkend en is onbewust aanwezig. Het bijzondere van een reading is, dat ik communiceer met de cliënt op energetisch niveau hetgeen waardevolle informatie oplevert omdat het echt informatie is die vanuit een volmaakt niveau van de mens komt: wat men ook wel de bron noemt, het goddelijke element dat iedereen in zich heeft.

Een combinatie van beiden.
Afhankelijk van de behoefte van de cliënt  kan voorafgaande aan de geleide meditatie een aura reading plaatsvinden zodat ik intuïtief tot een thema kom waar het in feite om gaat. Via een aura reading komen er vaak andere thema’s, achterliggende oorzaken, naar boven dan waar de cliënt zelf mee komt. Via een reading communiceer ik met de energie van de cliënt. Het mooie van deze methode is dat hetgeen waar het in feite om gaat, niet wordt beïnvloed door ons denken maar puur op intuïtie wordt bereikt. Zo krijg ik een zuiver beeld van wat er bij en in en om iemand speelt. 

Waarom zou je kiezen voor de combinatie reading met geleide meditatie?
Aan de hand van de thema’s die tijdens een reading naar boven komen, kan de geleide meditatie worden gekoppeld. De cliënt krijgt dus eigenlijk een geleide meditatie “op maat”, geheel afgestemd op de persoon zelf en wat op dat moment van toepassing is.
Vaak komt een cliënt bij mij voor een reading met een specifieke vraag. Ik begin de reading met deze vraag als beginpunt maar gaandeweg  blijkt heel vaak dat er andere zaken aan ten grondslag liggen die aangepakt kunnen worden. Hierop wordt de geleide meditatie dan afgestemd.

Bent u hierin geïnteresseerd? Neem gerust contact met me op.

One Response to Individuele Sessies

  1. Marja Teunissen says:

    Hallo Hilde, Ik zou graag contact met je willen i.v.m. mijn stem en energie. Rationeel snap ik wel hoe het komt dat ik niet meer in mijn zangstem zit, omdat ik weer lesgeef. Mijn vraag aan jou is: hoe kan ik ermee omgaan, zodat ik mezelf niet vul met negatieve energie. Ik hoop dat je me kunt helpen en vertel dan wel meer.
    Hartelijke groet van
    Marja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *